GoedNieuws/GoodNews
Sponsored by Amsterdam House Hotel Eureka -  het vriendelijkste hotel van Amsterdam
 www.AMSTERDAMHOUSE.com
 
Een handjevol mensen hebben (begrijpelijk) moeite met het lezen over dierenleed. Vandaar dat wij deze GoedNieuwsBrief hebben ontworpen! In deze brief lees je vooral  ons 'lichter' nieuws; nieuws over onze successen, over de verbeteringen die wij met zijn allen (vrijwilligers, donateuren, sponsoren) hebben weten te realiseren voor de dieren.
 
Succesvolle ontmoeting met de EU Commissie!
Bij het binnenlopen van de kamer zaten er 10 politici te wachten op ons verhaal omtrent onze bezorgdheid over de dieren aan de Bulgaarse/Turkse grens te helpen. Na het doen van een aantal suggesties is men  het erover eens actie te ondernemen; over 3 maanden ontmoeten wij elkaar weer om de ontwikkelingen verder te bespreken.
lees meer...
 
Ann geniet weer van het leven!

Ann, de kip die Eyes on Animals met haar vleugel platgedrukt tussen de klep van de krat vond, heeft het slachthuis nooit bereikt. Niettemin heeft Eyes on Animals haar weten te redden; tegenwoordig woont Ann op een prachtig stuk grond in Zuid Holland. Ze leeft daar nu zo'n 6 maanden; kijk hoe gezond en gelukkig ze eruit ziet!

Om meer over dit succesverhaal te lezen, klik hier.  

 
Varkensslachthuis drukt hun enthousiasme uit over hun samenwerking met EonA

EonA werkt nauw samen met (varkens-)slachthuizen om het lijden van zieke dieren te verminderen. Een Nederlands varkensslachthuis met wie we hebben samengewerkt vanwege van het installeren van een verwarmde vloer (in plaats van een koude betonnen grond waarop deze dieren de hele dag moeten liggen) zodat de zieke varkens op een droge warme vloer van 20c celcius liggen, zegt het volgende over ons:

“Eyes on Animals is vooral bekend, omdat men ernstige misstanden met dieren aan de kaak stelt en de publiciteit zoekt om overtreders openlijk in beeld te brengen.Wat echter minder bekend is over Eyes on Animals, is de constructieve wijze waarop men samen met het bedrijfsleven zoekt naar verbeteringen aangaande dierwelzijn binnen een bedrijf.Op basis van hun ervaring en streven naar een beter dierwelzijn, wordt gekeken op welke wijze een bedrijf aanpassingen kan doen om het dierwelzijn verder te verbeteren.Op die basis heb ik ook, zeer prettig,  contact met EOA en hun tips worden ter harte genomen en enkele aanbevelingen zijn binnen ons bedrijf reeds gerealiseerd.”

lees hier het volledige verhaal...